Hemmabagare. Tvåbarnsmamma. Frilansjournalist.
Jag som driver den här bloggen heter Annika Forsell. Jag har alltid gillat att baka, men det var när jag var föräldraledig med mitt första barn som intresset verkligen tog fart. Han var knappt ett halvt år gammal och jag hade dragit igång ett namngivningsprojekt som blev större än jag hade tänkt mig. Grundtanken var ett litet firande men plötsligt hade vi en gästlista på över 50 personer och fick byta lokal två gånger för att få plats. Allt fika ville jag göra själv, så under några hektiska veckor bakade jag som en galning de stunder sonen sov. Det var stressigt, jag brände många plåtar och fick göra om en hel del, men det var så roligt, jag älskade det!
Och på den vägen är det, efter det har jag fortsatt att baka och testa mig fram. Tårtor och andra dekorerade bakverk är en favorit men jag gillar allt som har med bakning att göra. Bakning är kreativitet, fokus och avkoppling för mig – fast också blod, svett och tårar och en och annan svordom – men det är ju så man lär sig, genom sina misstag. Bloggen är mitt sätt att samla allt jag gör och förhoppningsvis ge lite inspiration till andra.
Alla bilder här på bloggen är tagna av mig, om inte annat uppges.
Jag tar också emot beställningar i liten skala (i Stockholmsområdet) så hör av dig till mig om du har en förfrågan kring det: annika.forsell@gmail.com
Välkomna till min sockersöta värld!